Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 8(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
śmietana kremowa 250 mililitrów
sok z cytryny 2 łyżek stołowych
chrzan 200 gramów
cukier według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Schłodzoną
śmietanę ubić na sztywno, dolewając
sok z cytryny. Starty
chrzan doprawić do smaku
solą oraz
cukrem i wymieszać z ubitą
śmietaną. Podawać do
mięs, ryb i galaret.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaSosy i pastyWielkanocDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: