ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 50 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegopolędwiczka wieprzowa 500 gramówpanierka do mięs z sezamem 1 sztukolej 2 łyżek stołowychszałwia - listki 0,5 szklanekpieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Umyte, osuszone mięso oprószyć solą oraz pieprzem, obtoczyć w panierce do mies z ziarnem sezamu i odstawić na 30 minut do lodówki. Usmażyć ze wszystkich stron na rozgrzanym oleju. Podlać 2 łyżkami wody, wrzucić szałwię, przykryć i dusić jeszcze 5 minut. Przed podaniem pokroić w plastry.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: