Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 5SkładnikLogo Ilość Czego
galaretka agrestowa 1 sztuk
brzoskwinie w puszce 1 sztuk
bita smietana Biały Puszek 1 sztukwisienki kandyzowane według uznaniaWykonanie:
Galaretkę przygotować wg przepisu na opakowaniu, pozostawić do zastygnięcia, a później pokroić w drobne kryształki i rozsypać na dużym talerzu. Osączone
brzoskwinie ułożyć wężykiem, grzbietami do góry, na kryształkach
galaretki.
Bitą śmietanę przygotować wg przepisu na opakowaniu i ułożyć
między połówkami
brzoskwiń, a na
śmietanie położyć po jednej wisience. Pierwszą
brzoskwinię udekorować
cukierkami, tak, aby miała nosek, oczy i usta.Uwagi:Wisienki mogą być również z kompotu.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryPowyżej 1 rokuKomentarze:Autor: MimiData: 2011-10-16Bierzesz
smietanke 30 w kartoniku i miksujesz z odrobina
cukru. I obejdzie sie bez jakichs "puszkow"Autor: Scully16Data: 2009-04-15PomysloweAutor: FloressData: 2008-12-19Zabawne i pyszneDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: