ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 70 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 5SkładnikLogo Ilość Czegocielęcina mielona 500 gramówpolędwiczka wieprzowa 1 sztukfix do kotletów mielonych 1 sztukvegeta 1 łyżek deserowychnatka pietruszki 1 łyżek stołowychpieprz według uznaniaWykonanie:Mięso połączyć z fixem i natką pietruszki. Polędwicę natrzeć jarzynką i pieprzem, i usmażyć na rozgrzanym oleju (ok. 10 minut) Z masy mięsnej uformować prostokąt na folii aluminiowej, w środku umieścić polędwicę i zwinąć. Do wysmarowanej formy włożyć pieczeń. Piec 50 minut. Podawać na zimno lub na gorąco.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z MięsaWielkanocDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: