ßßß Cookit - przepis na Parówki w cieście francuskim

Parówki w cieście francuskim

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 8
(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 4
Ilość ocen : 2
Składnik
Logo Ilość Czego
parówki 8 sztuk
ciasto francuskie mrożone 1 porcja
papryka mielona słodka według uznania
pieprz według uznania
Wykonanie:
Rozmrożone ciasto pokroić na prostokąty. Każdy lekko oprószyć papryką oraz pieprzem. Pozbawione osłonek parówki ułożyć na cieście i delikatnie zawinąć. Wystające końce ponacinać na krzyż i ułożyć na blaszce. Piec ok. 20 minut w piekarniku nagrzanym do 200 stopni, do zrumienienia ciasta i parówek. podawać na gorąco z keczupem lub innym sosem pomidorowym.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Kuchnia Francuska
Kuchnia Polska
Potrawy z Mięsa
Zapiekanki i Pizze
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/11706/Parowki-w-ciescie-francuskim