Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 8(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
parówki 8 sztuk
ciasto francuskie mrożone 1 porcja
papryka mielona słodka według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:Rozmrożone ciasto pokroić na prostokąty. Każdy lekko oprószyć
papryką oraz
pieprzem. Pozbawione osłonek
parówki ułożyć na cieście i delikatnie zawinąć. Wystające końce ponacinać na krzyż i ułożyć na blaszce. Piec ok. 20 minut w piekarniku nagrzanym do 200 stopni, do zrumienienia ciasta i
parówek. podawać na gorąco z
keczupem lub innym
sosem pomidorowym.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia FrancuskaKuchnia PolskaPotrawy z
MięsaZapiekanki i PizzeDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: