ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czegoschab bez kosci 500 gramówcukinia 2 sztukpapryka czerwona 1 sztukpapryka zielona 1 sztukpapryka żółta 1 sztukcebula 2 sztukimbir swieży 30 gramówwino białe wytrawne 3 łyżek stołowychsos sojowy 2 łyżek stołowycholej 2 łyżek stołowychkoncentrat pomidorowy 1 łyżek stołowychpieprz 0,25 łyżek deserowychmieszanka \"chińska\" 0 , 5 łyżek deserowychWykonanie:Obrany imbir pokroić w drobniutką kostkę i wymieszać z koncentratem, winem, sosem sojowym, olejem,pieprzem i przyprawą chińską. Umyte mięso, cebulę i cukinie pokroić w cienkie plastry. Oczyszczoną paprykę pokroić w dość duże kawałki. Warzywa i mięso ułożyć na głębokim półmisku, polać marynatą, przykryć i wstawić na 3,5h do lodówki. Na 4 szpadki nadziewać mięso, paprykę, cukinię i cebulę. Piec na grillu lub w nagrzanym piecyku. W czasie pieczenia smarować marynatą.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z GrillaPotrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: