ßßß
 
            
         Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegomleko 1 szklanekpłatki kukurydziane 0,5 szklanekjagody 1 łyżek stołowychporzeczki czarne 1 łyżek stołowychtruskawki 3 sztukWykonanie:Do głębokiego talerza wsypać płatki, oczyszczone jagody oraz porzeczki i pokrojone truskawki. Całość zalać letnim mlekiem.Uwagi:Można użyć owoców mrożonych lub innych sezonowych.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPowyżej 1 rokuZupyZupy weg.Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegomleko 1 szklanekpłatki kukurydziane 0,5 szklanekjagody 1 łyżek stołowychporzeczki czarne 1 łyżek stołowychtruskawki 3 sztukWykonanie:Do głębokiego talerza wsypać płatki, oczyszczone jagody oraz porzeczki i pokrojone truskawki. Całość zalać letnim mlekiem.Uwagi:Można użyć owoców mrożonych lub innych sezonowych.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPowyżej 1 rokuZupyZupy weg.Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: