SKŁADNIKI NA SPÓD:1 duże opakowanie hitów175 g herbatników1 kostka masła1 łyżka masła orzechowego crunkyPRZYGOTOWANIE:Ciastka wraz z masłem orzechowym zmiksować. Dodać roztopione masło i wymieszać. Dokładnie oblepić blaszkę. Ja użyłam tortownicy o średnicy 22 cm. Odstawić do lodówki.SKŁADNIKI NA MASĘ:1 tabliczka czekolady karmelowej400 g masła orzechowego crunky250 g mascarpone1 puszka kajmaku1 szklanka orzeszków ziemnych solonych1 tabliczka gorzkiej czekoladyW kąpieli wodnej roztopić czekoladę karmelową wraz z masłem orzechowym. Gdy oba składniki się połączą dodać do nich mascarpone i mieszać do uzyskania masy w jednym kolorze. Wypełnić tartę. Odstawić do lodówki.W garnuszku zagotować puszę z kajmakiem. Wylać na wierzch tarty i zasypać orzeszkami. Odstawić do lodówki.W kąpieli wodnej rozpuścić gorzką czekoladę, polać wierzch tarty. Odstawić na 2 godziny do lodówki.