Składniki:duża paczka herbatników2 budynie czekoladowe1/2 litra mleka1 margaryna1 puszka masy krówkowej o smaku kukułki1-2 kieliszki spirytusuWykonanie:Z proszku budyniowego i leka ugotować budyń. Pozostawić pod przykryciem do wystudzenia. Chłodny budyń utrzeć z margaryną i masą krówkową, zaostrzyć spirytusem. Kwadratową blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia, ułożyć herbatniki. Na ciastka wyłożyć masę kukułkową i przykryć pozostałymi ciastkami.Masa śmietanowa:1/2 litra śmietany kremówki3/4 łyżki cukru3 łyżeczki żelatynyWykonanie:Żelatynę namoczyć w niewielkiej ilości zimnej przegotowanej wody , pozostawić do napęcznienia, a następnie podgrzewać do momentu całkowitego rozpuszczenia. Śmietanę ubić z cukrem połączyć z letnią żelatyną, a następnie wyłożyć na herbatniki. Wierzch opruszyć kakao. Ciasto chłodzić kilka godzin, a najlepiej całą noc.Smacznego!