Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i drinki!Autor red.PAWEŁ KISZKIELCzas przygotowania: do 30 minutPoziom trudności: łatweŚrednia ocena potrawyOceń przepis (0 głosów)Lodowe tiramisu - składniki:biszkopty1/4 filiżanki wystudzonej mocnej kawytrochę likieru kawowegolody kawowebita śmietanaLodowe tiramisu - sposób przygotowania: Na dno pucharka wkładamy kilka biszkoptów, polewamy je 1/4 filiżanki wystudzonej mocnej kawy i odrobiną likieru kawowego. Następnie wkładamy lody kawowe, a na wierzch bitą śmietanę.Pączki serowe z polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche ciasteczka z włoskimi orzechamiDodaj swój przepisIdealne faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje faworków.Zobacz też:Domowe sokiOprawa stołu