Wykonanie
Nie do końca owsianka, dlatego że nie z
płatków, a
kaszy owsianej jem dziś śniadanie. Gęsta, gotowana z słodkimi, lepkimi
daktylami i zostawiona na noc, dzięki
czemu nabrała jeszcze intensywniejszej
słodyczy. Połączona z dojrzałym
bananem . Do tego kruchy, chrupiący otrębusek i
orzechy w postaci
masła z
nerkowców . Tylko naturalna
słodycz.
Kasza bardzo smaczna, teraz już będzie częstym składnikiem moich śniadań.
kasza owsiana na
mleku z
daktylami i
bananem podana z otrębuskiem oraz
masłem z
nerkowcówoat groats with milk, dates and
banana served with
bran bar and cashew nut butterŻycie czasami potrafi zaskoczyć. Biorąc pod uwagę pozytywne aspekty. Kiedy wszystko dobrze się układa, człowiek zazwyczaj zaczyna szukać jakiegoś 'haczyka', o co chodzi?! Bez sensu, zamiast cieszyć się tym co jest. Porażki bolą, czasami mocno, ale motywują do dalszej walki, a kiedy jest dobrze - stwierdzamy, że 'za dobrze' i niepotrzebnie wyszukujemy dziury w całym.Takie przemyślenia...Już ponad 200 000 wyświetleń! Dziękuję wszystkim za odwiedziny :)