Wykonanie
Elu tak mi zasmakował Twój krem z
awokado, że postanowiłam pokombinować i zrobiłam deser z
budyniem. Wyszło pysznie i ciekawie w smaku.Wszystkim bardzo smakowało :-)Spróbuj - smak Cię zaskoczy - pozytywnie :-)Jeszcze pewnie coś wymyślę z tym kremem pysznego, jest rewelacyjny. Można go użyć jako krem do ciasta, do przełożenia
wafli lub
herbatników.Składniki:- 2 budynie
waniliowe- 1 litr
mleka- krem
kakaowy z
awokado - przepis tutaj-
płatki migdałów do posypania- listki świeżej
miętyWykonanie:
Budyń ugotować według przepisu. Przygotować cztery szklanki i krem z
awokado.Do szklanek wyłożyć część budyniu (
budyń lekko przestudzić mieszając ) i nałożyć część kremu, przykryć
budyniem i zrobić kleksy z kremu. Przybrać
płatkami migdałowymi i listkami
mięty.Schłodzić w lodówce.Smacznego :-)