ßßß
 
            
         Składniki1 kg. kolorowej papryki30 dkg. cebuliZalewa3/4 szklanki keczupu1/4 szklanki octu 10%1/4 szklanki cukrułyżeczka soli , pieprz do smakuSposób przygotowaniaPaprykę, wymyć, oczyścić z gniazd nasiennych, pokroić w paski, cebulę obrać pokroić w pół krążki.Składniki zalewy wymieszać i zagotować do ciepłej zalewy dodać pokrojoną paprykę i cebulę wszystko razem gotować około 8 minut co jakiś czas mieszając, przełożyć do słoików pasteryzować 10 minut.
Składniki1 kg. kolorowej papryki30 dkg. cebuliZalewa3/4 szklanki keczupu1/4 szklanki octu 10%1/4 szklanki cukrułyżeczka soli , pieprz do smakuSposób przygotowaniaPaprykę, wymyć, oczyścić z gniazd nasiennych, pokroić w paski, cebulę obrać pokroić w pół krążki.Składniki zalewy wymieszać i zagotować do ciepłej zalewy dodać pokrojoną paprykę i cebulę wszystko razem gotować około 8 minut co jakiś czas mieszając, przełożyć do słoików pasteryzować 10 minut. Wszystkie treści oraz zdjęcia umieszczone na stronie są własnością ich autorów i zabrania się ich kopiowania i umieszczania na innych seriwsach bez wcześniejszej zgody autora.Copyright 2013 KulinarnyPrzepis.plvividlab
Wszystkie treści oraz zdjęcia umieszczone na stronie są własnością ich autorów i zabrania się ich kopiowania i umieszczania na innych seriwsach bez wcześniejszej zgody autora.Copyright 2013 KulinarnyPrzepis.plvividlab