Wykonanie
HomePrzetwory09kwi
Przetwory z
papryki –
papryka w
keczupieLoading...30-45min.Łatwe0 KomentarzyBardzo dobry dodatek do
wędlin i nie tylko…
Składniki1 kg. kolorowej
papryki30 dkg.
cebuliZalewa3/4 szklanki
keczupu1/4 szklanki
octu 10%1/4 szklanki
cukrułyżeczka
soli ,
pieprz do smakuSposób przygotowania
Paprykę, wymyć, oczyścić z gniazd nasiennych, pokroić w paski,
cebulę obrać pokroić w pół krążki.Składniki zalewy wymieszać i zagotować do ciepłej zalewy dodać pokrojoną
paprykę i
cebulę wszystko razem gotować około 8 minut co jakiś czas mieszając, przełożyć do słoików pasteryzować 10 minut.
Wszystkie treści oraz zdjęcia umieszczone na stronie są własnością ich autorów i zabrania się ich kopiowania i umieszczania na innych seriwsach bez wcześniejszej zgody autora.Copyright 2013 KulinarnyPrzepis.plvividlab