Wykonanie
Wiem jestem leniwa, ale co tam! Nie obrałam
groszku z błonki, przez co musiałam go przezuwać, ale bylam głodna! Jeśli chcecie możecie to zrobić! Po urwzniu ogonków, od środka jest taka błonka, którą należy usunąć.. Jeśli jesteście leniwi jak ja, miłego żucia życzę!
![](/Data/Images/bonaapetita.blogspot.com\2014_slash_06_slash_mody-groszek-z-czosnkiem-i-pecorino-z/l/-2091544463.jpg)
składnikityle
groszku ile widać hehheeząbek
czosnku - posiekanypół łyżeczki
masłasólkilka
płatków pecorinoprzygotowanie
Groszek obieramy z ogonków, jak radziłam wcześniej z błonką robimy co chcemy ;)Na patelnię kładziey
masło i
czosnek, solimy, lekko podgrzewamy i wrzucamy nasz
groszek. Kilka minut i gotowe! Posypujemy pecorino :)Fit
Bona Apetita!