Wykonanie
Szybka
kaszka na śniadanko lub podwieczorek:)
Owoce dowolne- robiłam z
malinami,
jabłkiem,
bananem. Szybko i zdrowo bez zbędnej chemii, polecam:)Składniki1 szklanka
wody2 łyżki
mąki owsianej (jeśli nie macie można zmielić w młynku do
kawy płatki owsiane)1 łyżeczka glukozy0,5 średniego
bananaSposób przygotowaniaKrok 1
Wodę wlewamy do rondelka, dodajemy
mąkę owsianą oraz glukozę. Gotujemy na małym ogniu ciągle mieszając aż powstanie masa przypominająca konsystencją
budyń. Na koniec dodajemy zblendowanego
banana, mieszamy.VN:F [1 . 9.22_1171]proszę czekać...Rating: 0.0/ 10 (0 votes cast)Podobne wpisy
Kaszka bananowaPasztet dla najmłodszych alergikówKrem z
ryżu z
porzeczkamiJem zdrowo: Placuszki z
jabłkiem na
kefirze