Wykonanie
Owsianka najprostsza z najprostszych. Wystarczy wymieszać składniki, przełożyć do ładnego pucharka czy miski, zostawić na noc w lodówce, a rano cieszyć się jej cudownym smakiem :) Tym razem wersja lodówkowa z
ricottą . Do tego ulubiony letni
owoc, jakim u mnie jest
brzoskwinka oraz
nerkowce, które nadają trochę chrupkości. Prosto i bardzo smacznie! Polecam tą wersję szczególnie tym którzy uwielbiają (jak ja) smak
ricotty :)
lodówkowa owsianka z
mlekiem,
ricottą,
nerkowcami i
brzoskwiniąfridge porridge with milk,
ricotta, cashew nuts and peachWiadomo, te cieplutkie są niezastąpione. Jednak ta wersja stała się jedną z moich ulubionych zimnych owsianek! Jak dla mnie najlepsza jaką
jadłam :)Weekend zapowiada się gorąco. Znowu wracają upały? ... Kompletnie straciłam rachubę czasu i dopiero wczoraj zorientowałam się jaki mamy dzień tygodnia, przynajmniej datę znałam . Nie mam
planów, ale chciałabym gdzieś pojechać, coś zwiedzić, zobaczyć coś nowego. Może się uda?Dobro i zło muszą istnieć obok siebie, a człowiek musi dokonywać wyboru.Mahatma Gandhi