Bardzo pyszne odkrycie ostatnich czasów - przeze mnie :) - bita śmietana połączona z nutellą i pomarańczami ... pyszotka ... nie za słodkie ciasto podkreślone cytrusami ... mmmm :)KREM :600 ml śmietany kremówki5 łyżek nutelli1/2 szklanki cukru2 łyżeczki żelatyny - opcjonalnie100 ml wrzątku - do żelatynyJeżeli mamy bardzo gęstą śmietanę kremówkę nie trzeba do niej dodawać żelatyny , zazwyczaj taką śmietanę kupimy na ekologicznej farmie , ta sklepowa potrzebuje żelatyny ponieważ po połączeniu z czekoladą będzie się rozpływać...DO NASĄCZENIA BISZKOPTÓW:miąższ oraz wyciśniety sok z 4 pomarańczyŚmietanę ubijamy na sztywno z cukrem , na koniec dodajemy nutellę , oraz wystygniętą i wcześniej namoczoną żelatynę w ilosci 100 ml wrzącej wody , wykładamy na biszkopty nasączone sokiem pomarańczowym oraz drobno pokrojonym miaższem ... schłodzić w lodówce ...Smacznego :)