Wykonanie
Strona główna › Twoja kuchnia › SŁOWNIK POJĘĆ › Gratiner ›Gratiner
jest francuskim, choć używanym w wielu krajach określeniem zapiekanki, jak również zapiekania potraw posypanych tartym
serem lub
bułką tartą.fot: istockphoto.com
Renata Targosz, 30 lipca 2010 - 13:42Zobacz także
Crêpes
WęgrzynDéglacer
Rock
cakeEnglish? Loading Google Translator...WitajWitaj na moim blogu!Jeżeli cenisz kuchnięprawdziwą, naturalną i bezpośpiechu, to ArtKulinariasą miejscem właśnie dla Ciebie.Zapraszam, RenataZostańmy w
kontakcieOstatnie wpisyMądre, piękne i gotują - projekt kulinarnyKrem z karotki z grzankami żytnimiW poszukiwaniu Masterchefa
Ananas zapiekany pod
kokosową kruszonką10 najlepszych przepisów kulinarnych 2012Tagiwięcej tagówReklama w internecie