ßßß Cookit - przepis na Garganelli

Garganelli

nazwa

Wykonanie

Strona główna › Twoja kuchnia › SŁOWNIK POJĘĆ › Garganelli ›
Garganelli
rodzaj makaronu jajecznego o charakterystycznym kształcie małych, prążkowanych rurek o ukośnych końcówkach. Garganelli powstaje poprzez zawijanie makaronowego ciasta w kształcie kwadratu.
fot: istockphoto.com
Renata Targosz, 04 sierpnia 2010 - 21:44
Zobacz także
Melon
Klarowanie konfitur
Klarowanie bulionu
Macedoine
English? Loading Google Translator...
Witaj
Witaj na moim blogu!
Jeżeli cenisz kuchnię
prawdziwą, naturalną i bez
pośpiechu, to ArtKulinaria
są miejscem właśnie dla Ciebie.
Zapraszam, Renata
Zostańmy w kontakcie
Ostatnie wpisy
Mądre, piękne i gotują - projekt kulinarny
Krem z karotki z grzankami żytnimi
W poszukiwaniu Masterchefa
Ananas zapiekany pod kokosową kruszonką
10 najlepszych przepisów kulinarnych 2012
Tagi
więcej tagów
Reklama w internecie
Źródło:http://artkulinaria.pl/twoja-kuchnia/slownik-pojec/garganelli