Wykonanie
Strona główna › Twoja kuchnia › SŁOWNIK POJĘĆ › Garganelli ›Garganelli

rodzaj
makaronu jajecznego o charakterystycznym kształcie małych, prążkowanych rurek o ukośnych końcówkach. Garganelli powstaje poprzez zawijanie
makaronowego ciasta w kształcie kwadratu.fot: istockphoto.com

Renata Targosz, 04 sierpnia 2010 - 21:44Zobacz także
Melon
Klarowanie
konfiturKlarowanie
bulionu
MacedoineEnglish? Loading Google Translator...WitajWitaj na moim blogu!Jeżeli cenisz kuchnięprawdziwą, naturalną i bezpośpiechu, to ArtKulinariasą miejscem właśnie dla Ciebie.Zapraszam, RenataZostańmy w
kontakcieOstatnie wpisyMądre, piękne i gotują - projekt kulinarnyKrem z karotki z grzankami żytnimiW poszukiwaniu Masterchefa
Ananas zapiekany pod
kokosową kruszonką10 najlepszych przepisów kulinarnych 2012Tagiwięcej tagówReklama w internecie