Wykonanie
Strona główna › Twoja kuchnia › SŁOWNIK POJĘĆ › Dolmadákia ›Dolmadákia

najpopularniejsza przekąska w kuchni greckiej - inaczej greckie gołąbki. Dolmadákia to zawinięty w liście
winogron ryżowy farsz z
rodzynkami i
orzeszkami pinii lub z też z
baraniną.fot. własna

Renata Targosz, 30 maja 2011 - 09:38Zobacz także

Bemar

PersilladeAmourette
FigaEnglish? Loading Google Translator...WitajWitaj na moim blogu!Jeżeli cenisz kuchnięprawdziwą, naturalną i bezpośpiechu, to ArtKulinariasą miejscem właśnie dla Ciebie.Zapraszam, RenataZostańmy w
kontakcieOstatnie wpisyMądre, piękne i gotują - projekt kulinarnyKrem z karotki z grzankami żytnimiW poszukiwaniu Masterchefa
Ananas zapiekany pod
kokosową kruszonką10 najlepszych przepisów kulinarnych 2012Tagiwięcej tagówReklama w internecie