ßßß Cookit - przepis na Dolmadákia

Dolmadákia

nazwa

Składniki

Wykonanie

Strona główna › Twoja kuchnia › SŁOWNIK POJĘĆ › Dolmadákia ›
Dolmadákia
najpopularniejsza przekąska w kuchni greckiej - inaczej greckie gołąbki. Dolmadákia to zawinięty w liście winogron ryżowy farsz z rodzynkami i orzeszkami pinii lub z też z baraniną.
fot. własna
Renata Targosz, 30 maja 2011 - 09:38
Zobacz także
Bemar
Persillade
Amourette
Figa
English? Loading Google Translator...
Witaj
Witaj na moim blogu!
Jeżeli cenisz kuchnię
prawdziwą, naturalną i bez
pośpiechu, to ArtKulinaria
są miejscem właśnie dla Ciebie.
Zapraszam, Renata
Zostańmy w kontakcie
Ostatnie wpisy
Mądre, piękne i gotują - projekt kulinarny
Krem z karotki z grzankami żytnimi
W poszukiwaniu Masterchefa
Ananas zapiekany pod kokosową kruszonką
10 najlepszych przepisów kulinarnych 2012
Tagi
więcej tagów
Reklama w internecie
Źródło:http://artkulinaria.pl/twoja-kuchnia/slownik-pojec/dolmadakia