Wykonanie
Strona główna › Twoja kuchnia › SŁOWNIK POJĘĆ › Déglacer ›Déglacer z
języka francuskiego - wlanie
wody lub
wina do naczynia, w którym piekliśmy lub smażyliśmy
mięso. Na jego dnie pozostaje sok z pieczeni, który w połączeniu ze wspomnianą
wodą lub
winem utworzy aromatyczny i wyborny sos.Gość, 10 maja 2010 - 13:38Zobacz także
Chruściki
Śniadanie angielskie
Mise en place
KakiEnglish? Loading Google Translator...WitajWitaj na moim blogu!Jeżeli cenisz kuchnięprawdziwą, naturalną i bezpośpiechu, to ArtKulinariasą miejscem właśnie dla Ciebie.Zapraszam, RenataZostańmy w
kontakcieOstatnie wpisyMądre, piękne i gotują - projekt kulinarnyKrem z karotki z grzankami żytnimiW poszukiwaniu Masterchefa
Ananas zapiekany pod
kokosową kruszonką10 najlepszych przepisów kulinarnych 2012Tagiwięcej tagówReklama w internecie