Wykonanie
Strona główna › Twoja kuchnia › SŁOWNIK POJĘĆ › Bemar ›Bemar
urządzenie gastronomiczne służące do utrzymywania potraw przez dłuższy czas w cieple. Z
języka francuskiego bain
marie, czyli kąpiel
wodna.fot: sxc.hu
Gość, 10 maja 2010 - 13:57Zobacz także
Manouri
KakiGlacer
GarganelliEnglish? Loading Google Translator...WitajWitaj na moim blogu!Jeżeli cenisz kuchnięprawdziwą, naturalną i bezpośpiechu, to ArtKulinariasą miejscem właśnie dla Ciebie.Zapraszam, RenataZostańmy w
kontakcieOstatnie wpisyMądre, piękne i gotują - projekt kulinarnyKrem z karotki z grzankami żytnimiW poszukiwaniu Masterchefa
Ananas zapiekany pod
kokosową kruszonką10 najlepszych przepisów kulinarnych 2012Tagiwięcej tagówReklama w internecie