Wykonanie
« Powrót  
Dry MartiniDodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 9SkładnikLogo Ilość Czego
gin 50 mililitrów
Martini Dry 20 mililitrówOlka zielona 1 sztukWykonanie:Wstrząsnąć w shakerze oba
alkohole. Wlać do kieliszka przyozdobić
oliwką.Uwagi:
Gin powinien być bardzo zimnyAutor: FloressZobacz inne przepisy użykownika!
AlkoholeKoktajleKuchnia AngielskaKuchnia FrancuskaKuchnia WłoskaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: