Wykonanie
Fasolka szparagowa z…
czosnkiem!Opublikowano 27 października 2012, autor: M.Osobliwe połączenie? Zdecydowanie tak. O dziwo, smakuje wyśmienicie
Czas przygotowania: ok. 30 minSkładniki:500 g
fasolki szparagowej5 dag
masłabułka tarta1 duży ząbek
czosnkusól,
pieprzPrzygotowanie:W średniej wielkości garnku ugotować
fasolkę szparagową.Na dużej patelni rozpuścić
masło, dodać drobno posiekany
czosnek i smażyć chwilę na wolnym ogniu. Dodać
fasolkę, zamieszać. Pod koniec smażenia dodać
bułkę tartą w odpowiedniej ilości (wedle uznania).Świetnie smakuje jako dodatek do
mięsInformacje o M.Gotowanie jest moją pasją odkąd pamiętam, a czas spędzony w kuchni odpręża mnie i pozwala na realizację moich szalonych, kulinarnych pomysłów. Oprócz gotowania relaks zapewniają mi medyczne thrillery Robina Cooka i dreszczowce Cobena. Polscy autorzy? J.L. Wiśniewski i A.Sapkowski! Nie jestem singielką, więc pysznymi potrawami rozpieszczam mojego chłopaka. Jeszcze nigdy nie skarżył się na jakość moich wypieków i obiadów, więc... może i Wam przysmakują? :)Zobacz wszystkie wpisy, których autorem jest M. →