Wykonanie

Jak słusznie zauważyła moja mama, lato niestety dobiega końca. Dziś w ramach protestu - NA OBIAD - zjadłam
lody :)) Ale
lody to nie byle jakie! Domowej roboty
malinkowe! Z dużą zawartością
białka (ponad 25g), bez
cukru (za wyjątkiem fruktozy z
malin), z niską zawartością tłuszczu i węgli :) Delicje!Składniki:1 miarka
białka - u mnie
ciasteczkowe Prostar 100% Whey od Ultimate Nutrition150g mrożonych
malin z ogródka mojego dziadka5-10 łyżek
napoju ryżowego (piszą, że BIO :D i że wapnem i wit. D2) 0% laktozy i glutenuDo dzieła:Do miksera kielichowego wrzucamy
maliny, zalewamy je
mlekiem i próbujemy zmiksować na krem :) Może być ciężko - ja pomaga sobie drewnianą łyżką. Kiedy nam się to uda, dodajemy
białko i miksujemy przez 1 minutę. Gotowe! Można wsuwać! :)RECIPE IN ENGLISHAs rightly my mom has pointed - unfortunately - summer comes to the end.
Today as my personal protest - for lunch - I ate ice cream :))But guys! Not just ordinary ice cream!
Home made raspberry ones ! With the high content of protein (over 25g),sugar free (just raspberry's fructose), low fat and low carbs :)Delicious I'm telling you!Ingredients:1 scoop of Cookie n' Cream protein powder - I've Prostar 100% Whey by Ultimate Nutrition150g frozen raspberries from my grandpa's garden5-10 tbsp of Bio rice
drink + Ca + Vit D2 (0% lactose & gluten free)Preparing:Put fruits and rice
drink into your blender cup and mix till creamy - it will take a while so you can always help yourself with eg. wooden spoon - as I used to do. When the frozen cream is ready, add a scoop of protein powder and mix all for about 1 minute. That's all! Enjoy your ice cream! :)