Wykonanie
Niedziela. Co na śniadanie? Jajecznica, ale...trochę inna. Bo owsiana. Nadszedł czas, by zagościła i u mnie. . Bardzo smaczna. Delikatna, puszysta, z nutą
kardamonu i
cynamonu. Kiedyś spróbuję z niej zrobić placek, czyli po prostu nie dzielić na części. Uwielbiam eksperymenty w kuchni :)W prezencie dostałam nowy aparat. Dzisiaj zdjęcia robione właśnie nim, mimo że urodziny mam dopiero jutro. :) Wiem, że muszę jeszcze dużo ćwiczyć, bo nie sam aparat jest najważniejszy (chociaż ten i tak jest od niebo lepszy od poprzedniego,
mogę w końcu robić zdjęcia z bardzo bliska), ale światło i miejsce. Trudno mi się na razie przyzwyczaić, muszę też poznać nowe funkcje. A gdzie wy robicie swoje zdjęcia?Przepis od
MariiKardamonowo-
cynamonowe scramble z
jagodami Goji,
borówkami i
jogurtem truskawkowym