Wykonanie
Mój świat jest wypełniony
truskawkami. Mimo że mam ambitne
plany wykorzystania ich to i tak kończy się na pochłanianiu ich samodzielnie lub wrzuceniu do koktajlu. Jak
pisałam już nie raz..są takie poranki kiedy przygotowywanie śniadanie nie wchodzi w grę. Mój żołądek rzadko rankiem ma ochotę na coś porządnego za to koktajl wypiję zawsze. A dziś dodatkowo jest pożywnie i zdrowo a to za sprawą
kaszy jaglanej. Ja jak zwykle użyłam
kefiru ale kombinacje
mleczne lub
jogurtowe są mile widziane.

Składniki:2 szklanki
truskawek pozbawionych szypułekpół szklanki ugotowanej
kaszy jaglanejkefir/
mleko roślinne lub zwierzęce/ jogurt/woda kokosowa- ilość zależnie od tego jaką gęstość lubicie
miód - ok łyżeczkaWykonanie:Nic prostszego...wrzuć wszystkie składniki do blendera i zmiksuj tak aby koktajl był gładki.Smacznego!