ßßß
 
            
         Wystarczy nam świeży rogalik francuski (jeśli ktoś ma ochotę, może zrobić sam, jednak ja korzystam ze "sklepowych"), rukola, szynka, ser i chutney - i mamy bardzo smaczną przekąskę!Składniki:świeży croissantrukolaszynka szwarcwaldzkaser pleśniowychutney figowyWykonanie:Croissanta przecinamy na pół, układamy na nim umytą rukolę, szynkę, pokrojony w plastry ser oraz kilka łyżek chutneya. Przykrywamy drugą połówką rogalika.Kanapkę można podgrzać, ale można ją też zjeść na zimno, w obu przypadkach smakuje bardzo dobrze!Smacznego!
Wystarczy nam świeży rogalik francuski (jeśli ktoś ma ochotę, może zrobić sam, jednak ja korzystam ze "sklepowych"), rukola, szynka, ser i chutney - i mamy bardzo smaczną przekąskę!Składniki:świeży croissantrukolaszynka szwarcwaldzkaser pleśniowychutney figowyWykonanie:Croissanta przecinamy na pół, układamy na nim umytą rukolę, szynkę, pokrojony w plastry ser oraz kilka łyżek chutneya. Przykrywamy drugą połówką rogalika.Kanapkę można podgrzać, ale można ją też zjeść na zimno, w obu przypadkach smakuje bardzo dobrze!Smacznego!