Wykonanie
W lodówce świeżutki,
młody szpinak więc
czemu nie zmiksować sobie koktajlu. Dorzucę
banana i
kiwi, całość podleję szklanką
wody. Pycha, zdrowe i wiosenne. Uwielbiam
szpinak pod każdą postacią, ale najlepiej smakuje mi w koktajlu.Wypicie takiego
napoju to samo zdrowie . Jeśli lubicie
płatki owsiane możecie dorzucić łyżkę czy dwie, aby wspomóc organizm w trawieniu po tłustych pączkach.Składniki:szklanka
szpinaku baby,1
banan,1
kiwi,szklanka zimnej
wody (250 ml)Przygotowanie:
Szpinak dokładnie wypłukać pod bieżącą
wodą, porwać na mniejsze kawałki i wrzucić do misy blendera. Dodać obrane i pokrojone
owoce, zalać
wodą. Całość zmiksować, przelać do szklanek i cieszyć się smakiem wiosennego
Szpinakowe love;)