Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
gruszki 4 sztuk
masło 1 łyżek stołowych
papryczka chili 1 sztuk
imbir (5 cm)1 sztukWykonanie:Obrać
gruszki, usunąć gniazda nasienne i pokroić na ósemki. Oczyszczony
imbir pokroić na kawałki, a papryczkę posiekać. Na rozpuszczonym na patelni
maśle smażyć 3 minuty
imbir i
chilli, dodać
gruszki i smażyć jeszcze 4 minuty, mieszając. Podawać na ciepło.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryInneKuchnia PolskaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: