ßßß Cookit - przepis na Gruszki smażone z imbirem i chilli

Gruszki smażone z imbirem i chilli

nazwa

Składniki

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 4
(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
gruszki 4 sztuk
masło 1 łyżek stołowych
papryczka chili 1 sztuk
imbir (5 cm)1 sztuk
Wykonanie:
Obrać gruszki, usunąć gniazda nasienne i pokroić na ósemki. Oczyszczony imbir pokroić na kawałki, a papryczkę posiekać. Na rozpuszczonym na patelni maśle smażyć 3 minuty imbir i chilli, dodać gruszki i smażyć jeszcze 4 minuty, mieszając. Podawać na ciepło.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Ciasta i Desery
Inne
Kuchnia Polska
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/10469/Gruszki-smazone-z-imbirem-i-chilli