Wykonanie
16 września 2013
Sałatkę tą robię już od dawna. Raz w wersji makaronowej, raz w wersji z
ryżem. Obie przepyszne. Dzisiaj, dzięki Firmie Czaniecki,
sałatka będzie w wersji makaronowej. Ale nie takiej tradycyjnej, tylko z użyciem
makaronu w kształcie
ryżu. Pyszności. Uwielbiam sałatki, które robi się w ekspresowym tempie i które w ekspresowym tempie znikają z miski :)
Składniki:- 1 puszka
tuńczyka w kawałkach w sosie własnym- 3 krążki
ananasa z puszki- 2-3 łyżki
kukurydzy konserwowej- 2-3 łyżki
majonezu- S&P do smaku
Makaron /ryż ugotować wg zaleceń na opakowaniu. Wystudzić.
Tuńczyk odcedzić z zalewy.
Ananas pokroić na drobną kosteczkę.Wszystkie składniki umieścić w misce i dokładnie wymieszać. Przyprawić do smaku. Schłodzić w lodówce.Smacznego!
____________________________/*wpis zawiera lokowanie produktu/© Cook Yourself 2012-2016Wszystkie zdjęcia i teksty są własnością autorki blogu. Kopiowanie, przetwarzanie i rozpowszechnianie, bez
wiedzy i zgody autorki blogu, jest zabronione.