Przepis z małymi zmianami z tej strony.Składniki:spód:200g pokruszonych biszkoptów100g masłamasa:0,5l soku bananowego2 opakowania budyniu waniliowego bez cukru1 łyżka cukru1 opakowanie cukru wanilinowego (16g)puszka brzoskwińwierzch:200ml kremówki250g serka mascarpone1 łyżeczka cukru pudrubezy do dekoracjiMasło roztopić, przelać do pokruszonych biszkoptów i wymieszać łyżką. Dno tortownicy wyłożyć papierem do pieczenia, przesypać biszkopty i docisnąć je do dna. Włożyć do lodówki.Odlać 1/2 szklanki soku bananowego i rozmieszać w nim budyń. Resztę soku zagotować z cukrami. Wlać budyń i zagotować, ciągle mieszając. Odstawić.Brzoskwinie odsączyć i pokroić w kosteczkę. Dodać do ciepłego budyniu i wymieszać. Masę przełożyć do tortownicy (na biszkopty) i wyrównać. Wstawić do lodówki, najlepiej na całą noc.Ubić śmietanę kremówkę z cukrem, dodać serekmascarpone i wymieszać. Wyłożyć na wierzch ciasta (na masę budyniową z brzoskwiniami). Pokruszyć bezy i posypać ciasto. Przechowywać w lodówce.Smacznego! :)