ßßß Cookit - przepis na Sok marchwiowo-jabłkowy

Sok marchwiowo-jabłkowy

nazwa

Składniki

Wykonanie

Świerze soki to jedyna droga by dostarczyć organizmowi budulca w wystarczającej ilości.Na litr soku wyciskanego potrzeba od 1,5-2 kg surowca.Nie łatwo jest zjeść 1,5 kg marchwi czy jabłek.Zatem wypić warzywa jest dużo szybciej,niż je zjeść. A co z błonnikiem? Nie ma się czym martwić,błonnik dostarczymy sobie w innych formach np. w zupach,koktajlach czy sałatkach. "Akademia Witalności"- 10 powodów dlaczego powinieneś pić wyciskane soki.
Składniki:
marchew,
jabłka,
Marchew i jabłka przepuszczamy przez sokowirówkę i otrzymujemy pyszny,zdrowy i świeży domowy sok. ;)
Źródło:http://mojekulinarnewyprawy.blogspot.com/2014/03/sok-marchwiowo-jabkowy_30.html