Wykonanie
HERBATY ZIELONEJapońska świątynia to
herbatka o bardzo delikatnym smaku. Ma lekko kwaskowaty posmak. W jej skład wchodzą zielone liście Sencha z dodatkiem
mango, papai,
płatków słonecznika,
rodzynek, hibiskusa i
wiśni.Kaktusowa
herbata zielona bardzo przypadał mi do gustu. Ma orzeźwiający zapach i smak lekko
cytrusowy. Świetnie nadaje się do podania jako mrożona
herbata. Dodam tylko, że jest z dodatkiem opuncji figowej.
HERBATY CZERWONERajski ogród -
herbatka z dodatkiem
ananasa. Dla mnie mało wyczuwalny smak
owocu, powiedziałabym, że to taka typowa czerwona
herbatka.Żurawinowa skończyła się jako pierwsza. Pijąc ją pierwszy raz sprawdziłam czy aby na pewno jest to czerwona
herbata. W ogóle nie czuć tego charakterystycznego dla
herbat czerwonych sfermentowanego smaku.
Żurawina zagłusza go i nadaje kwasowy posmak.
HERBATY CZARNERóżane marzenie to
herbatka dla wielbicieli róży. Silnie wyczuwalny różany aromat. W szklance można zobaczyć jak pływają
płatki tego pieknęgo kwiatu.Hiszpańska
mandarynka to
herbatka z dodatkiem hiszpańskiej
mandarynki, skórki
pomarańczy,
skórki cytryny, kwiatu róży,
słonecznika, nagietka. Ta
herbatka umili nam popołudnie, odpręży nas i uspokoi po dniu pracy.
HERBATY OWOCOWESzarlotka babuni to wyśmienity
napój na bazie
suszonego jabłka,
cynamonu,
goździków i
rodzynek.Na pewno przypadnie do gustu naszym milusińskim.
Rum-
wiśnia - tą
herbatkę polubią panowie. Po zaprzeniu nabiera obłędnie czerwonego koloru. Ma mocno wyczuwalny smak
wiśni i hibiskusa.