Wykonanie
składniki dla 2 osób* 6
parówek* 1 nieduża
papryka* 2 małe
ogórki konserwowe* 1
cebulka* 15 dag
żółtego seraSposób wykonania
Parówki obrać z osłonek, przekroić wzdłuż i na pół. Ułożyć na talerzach.
Paprykę oczyścić, pokroić w cienkie paseczki i ułożyć na parówkach.
Ogórki pokroić w cienkie plasterki, a
cebulkę w półplasterki i również ułożyć na parówkach.
Ser zetrzeć na tarce na
parówki i tak przygotowane talerze wstawiać do mikrofalówki na 2-3 min. do rozpuszczenia się
sera. Następnie polać
ketchupem.
Beata ZEntuzjastka wszystkiego co azjatyckie, uwielbia ostre jedzenie. Wasabi jest już słabe ;) Fanka anime, Cloud 9 i lubi czasem w coś zagrać.