Wykonanie

Powracamy po przerwie wakacyjnej w nowej lokalizacji.Wegańska kolacja w otoczeniu zieleni bo spotykamy sięw ogrodzie Drzwi Zwanych
Koniem.Będziemy żegnać lato potrawami,
napojami i deseramiz sezonowych
warzyw i owoców.Będą krótkie warsztaty kulinarne "Co do
chleba", które poprowadzę ja :)Link do wydarzenia:https://www.facebook.com/events/582835135181524/Po pysznej kolacji będziecie
mieli również możliwość uderzyć w tany , gdyż o 21 rozpoczną się Tańce pod Chmurą.Serdecznie zapraszam w imieniu Kolektywu
Śliwka.-------------------------- -------------------------- -------------------------- ---------Plakat autorstwa Martyna
Maria Blaut. Dziękujemy.Kuchnia Społeczna ma na celu przede wszystkim promowanie weganizmu jako etycznego sposobu odżywiania.Czym jest WEGANIZM ?Jest to sposób życia polegający na minimalizowaniu cierpienia oraz eksploatowania zwierząt we własnym życiu. Polega on przede wszystkim na nie wspieraniu okrucieństwa wobec nich poprzez: niejedzenie zwierząt oraz produktów odzwierzęcych, takich jak.:
jajka,
nabiał,
miód.Więcej na ten temat dowiesz się ze strony www: http://empatia.pl/weganizmKilka zasad jak zwykle:ZASADA 1.: płacisz 15 zł/osobę lub wchodzisz za free, pod warunkiem, że przyniesiesz ze sobą dowolną WEGAŃSKĄ POTRAWĘ*ZASADA 2.: Jesz ile chcesz, ale z UMIAREM, aby każdy mógł spróbować wszystkich potraw :)ZASADA 3: Każdy uczestnik imprezy PRZYNOSI WŁASNE SZTUĆCEI TALERZE