ßßß
Składniki:1 szklanka ryżowych płatków + 1 szklanka wody/mleka1/2 szklanki jogurtu naturalnego typ grecki 0%1/2 połówki brzoskwini w lekkim syropie1 średnia pomarańczaPrzygotowanie:Płatki ryżowe przygotowujemy według przepisu na opakowaniu. Jedną szklankę płatków gotujemy przez 2 minuty z jedną szklanką wody (opcjonalnie mleka). Brzoskwinię wkładamy do blendera i łączymy z jogurtem (ewentualnie kroimy bardzo drobno i mieszamy z jogurtem). Jogurt brzoskwiniowy kładziemy na płatki ryżowe. Połówkę pomarańczy kroimy na mniejsze kawałki i układamy na jogurcie. Z drugiej połówki wyciskamy sok i polewamy całe danie.Smacznegowtorek, 24 marca 2015, matleenpoleć znajomemu » śledź komentarze (rss) »KomentarzeOstatnie wpisyDaktylowe trufelki z ...Black banana cake. Czarne ...Podsmażane tortille z ...Waniliowo-jagodowy deser ...Jakość, smak i zdrowie. ...Deser w rustykalnym stylu. ...Ręcznie robione, z pasją ...10 szybkich przepisów na ...Piernikowa chmurka z karobową ...KONKURS URODZINOWY! Proste ...KONKURS URODZINOWY!
Słodkie okruszkiPrawa autorskieTreści i zdjęcia zawarte na tym blogu są moją własnością. Kopiowanie, przetwarzanie i rozpowszechnianie tych materiałów w całości lub w części bez mojej zgody i wiedzy stanowi naruszenie praw autorskich, majątkowych i osobistych. Podstawa prawna Dz.U. 94 nr 24 poz. 83, sprost.: Dz.U. 94 nr 43 poz. 170.Kontakt: [email protected] [email protected] Nawiązanie współpracyBędzie mi niezmiernie miło, jeśli zostawisz po sobie jakiś ślad w postaci komentarza.Tu mnie znajdziecie:Tu mnie znajdziecie:
Tu mnie znajdziecie:Tu mnie znajdziecie:Tu mnie znajdziecie:Tu mnie znajdziecie:Tu mnie znajdziecie:Zapraszam na InstagramOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Słodkie okruszki.Pisz blog