Wykonanie
Nie
będę się rozpisywać. Jeśli kogoś nie zachęca zdjęcie( nieco nieostre, za co przepraszam), wystarczy spojrzeć na składniki.
Masło orzechowe stanowiące 70 % masy gwarantuje jej cudowny smak i stanowi zdrowsze źródło tłuszczy niż
margaryna.Uwaga! po zjedzeniu 5... ma się ochotę na drugie tyle :)Just one
word: delicious! If you are not encouraged by photos( I know-a little bit blurry- sorry!), just read the list of ingredients. If peanut butter makes 70 % od dessert how it must be tasty. What it is, it is much
more healthier source of fats
than margarine.Warning! after eating 5 bites, you want to eat... the next 5 :)-70 g(3 łyżki)
masła orzechowego/ 3 Tbls peanut butter-15 g(3 łyżki)
mleka w proszku/ 3 Tbls powdered milk-15 g( 2 łyżki) wiórek kokosowych/ 2 Tbls coconut shreds- 2 łyżeczki słodzika w proszku/4 łyżeczki
cukru; 2 tsp sweetenerRozpuszczone
masło orzechowe( w mikrofali lub garnuszku) zmiksować z pozostałymi składnikami. Odstawić do lodówki. Gdy masa zacznie tężeć, zwilżonymi dłońmi formować kulki, obtaczać w wiórkach koksowych i
mleku w proszku. Ponownie odstawić do lodówki, najlepiej na całą noc.Melt peanut butter(for example in microwave) and combine with the the rest of ingredients.Put into fringe. When it begin to congeal, form in balls, coat with coconut shreds and powdered milk. Refrigerate for at least few hours( all night would be the best)