Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Przekąska dla każdegoKruche babeczki z
gruszką i ... »Zupa na pół krem z
brokułówZachciało mi się eksperymentować z rosołkami wołowymi od razu mówię nie pasują kolorystycznie do zupy brokułowej lepsze sa drobiowe rosołki :) Kolor wyszedł inny niż chciałam czasem tak bywa.SKŁADNIKI:kości wieprzowe ja miałam akurat z
żeberek 500 gramrosołek wołowy 3 sztuki
groszek z puszki całość
brokuły 300 gram
ziemniaki 5 sztukPRZYGOTOWANIE:Najpierw ugotowałam
wywar z kości i rosołków wołowych .Obrałam
ziemniaki i dodałam do
wywaru mięsnego i tak gotowałam z 30 minut .
Brokuły zmiksowałam blenderem surowe i dodałam do zupy . Otworzyłam
groszek z puszki i też dodałam go do zupy gotowałam około 30 minut jeszcze i zupa gotowa :) smacznego :)
czwartek, 21 czerwca 2012, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter