Pyszne, czekoladoweciasteczka z musli, w sam raz na przekąskę w pracy, czy w szkole :).Wariacja na temat Czekoladowychciasteczek owsianych :).Błyskawiczne w przygotowaniu, bez pieczenia, zastygają w lodówce w kilka minut.Polecam! :)Składniki na 6 dużych ciasteczek:200 g słodzonego mleka skondensowanego50 g gorzkiej czekolady1 szklanka naturalnego musli (lub płatków owsianych i ulubionych bakalii)Wykonanie:W rondelku na niewielkim ogniu podgrzewamy mleko i połamaną na kawałki czekoladę, cały czas mieszając. Jak tylko czekolada się rozpuści ściągamy rondelek z ognia, wsypujemy musli i mieszamy dokładnie.Masę ciasteczkową wykładamy łyżką na papier do pieczenia tworząc ciasteczka, chłodzimy w lodówce przez około 5-10 min i możemy się już delektować czekoladowo-karmelowymi ciasteczkami z musli. :)Smacznego! ;)Chocoholiczka