Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość CzegoBiały
rum 45 mililitrówSłodki
czerwony wermut 20 mililitrów
syrop cukrowy 20 mililitrów
sok z cytryny 10 mililitrów
woda sodowa 65 mililitrówWykonanie:Napełnić kruszonym
lodem połowę wysokiej szklanki i wlać pierwsze cztery składniki. Zamieszać, uzupełnić
wodą sodową. Przybrać spiralką ze
skórki cytrynowej na wykałaczce.Autor: FloressZobacz inne przepisy użykownika!
AlkoholeKoktajleKuchnia BrazylijskaKuchnia HiszpańskaKuchnia JamajkiKuchnia MeksykańskaKuchnia PortorykańskaKomentarze:Autor: rengoData: 2010-06-13to jest fajna potrawa ;)Autor: aisha40Data: 2009-04-18bardzo dobre:)Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: