ßßß Cookit - przepis na Costa del Sol

Costa del Sol

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 1
(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 4
Ilość ocen : 4
Składnik
Logo Ilość Czego
Biały rum 45 mililitrów
Słodki czerwony wermut 20 mililitrów
syrop cukrowy 20 mililitrów
sok z cytryny 10 mililitrów
woda sodowa 65 mililitrów
Wykonanie:
Napełnić kruszonym lodem połowę wysokiej szklanki i wlać pierwsze cztery składniki. Zamieszać, uzupełnić wodą sodową. Przybrać spiralką ze skórki cytrynowej na wykałaczce.
Autor: Floress
Zobacz inne przepisy użykownika!
Alkohole
Koktajle
Kuchnia Brazylijska
Kuchnia Hiszpańska
Kuchnia Jamajki
Kuchnia Meksykańska
Kuchnia Portorykańska
Komentarze:
Autor: rengo
Data: 2010-06-13
to jest fajna potrawa ;)
Autor: aisha40
Data: 2009-04-18
bardzo dobre:)
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/6418/Costa-del-Sol