Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość Czego
rum jasny 45 mililitrów
sok ananasowy 45 mililitrów
mleczko kokosowe 45 mililitrówWykonanie:Dobrze wstrząsnąć wszystkie składniki w shakerze z
lodem i przelać przez sitko do koktajlowego pucharka.Uwagi:Można przybrać
bitą śmietaną i oprószyć
czekoladą.Autor: FloressZobacz inne przepisy użykownika!
AlkoholeKoktajleKuchnia JamajkiKuchnia PortorykańskaKomentarze:Autor: BartenderData: 2010-02-25Technika miksowania
Pina Colady serwowanej na Karaibach to blenderowanie. W składzie receptury zabrakło 10 ml
syropu cukrowego. Proporcje pozostałych składników też bywaja zmienne. No i dekoracja...żadnej
bitej śmietany a tym bardziej
czekolady-dekoracja zawsze ma nawiązywać do składu
drinka czyli z całą pewnością cząstka swieżego
ananasa + ew. czerwona maraska.Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: