ßßß Cookit - przepis na Dip z warzywami

Dip z warzywami

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 4
(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 5
Ilość ocen : 3
Składnik
Logo Ilość Czego
papryka kolorowa 3 sztuk
ogórek świeży 2 sztuk
marchewka 2 sztuk
ser plesniowy 200 gramów
twarożek homogenizowany naturalny 250 gramów
orzechy włoskie posiekane 30 gramów
czosnek 1 ząbki
pieprz biały według uznania
Wykonanie:
Oczyszczone warzywa pokroić w słupki.
Dip: ser pleśniowy, twarożek i orzechy zmiksować na gładką masę. Doprawić roztartym czosnkiem i pieprzem.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Kuchnia Francuska
Sałatki
Sosy i pasty
Komentarze:
Autor: Floress
Data: 2008-12-27
nie ma to jak klasyczne warzywka z dipem
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/4820/Dip-z-warzywami