Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
papryka kolorowa 3 sztuk
ogórek świeży 2 sztuk
marchewka 2 sztuk
ser plesniowy 200 gramów
twarożek homogenizowany naturalny 250 gramów
orzechy włoskie posiekane 30 gramów
czosnek 1 ząbki
pieprz biały według uznaniaWykonanie:Oczyszczone warzywa pokroić w słupki.Dip:
ser pleśniowy,
twarożek i
orzechy zmiksować na gładką masę. Doprawić roztartym
czosnkiem i
pieprzem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia FrancuskaSałatkiSosy i pastyKomentarze:Autor: FloressData: 2008-12-27nie ma to jak klasyczne warzywka z dipemDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: