Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 3 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość CzegoBourbon 40 mililitrów
wermut wytrawny 30 mililitrówcreme de cassis według uznaniaWykonanie:Składniki zmiksować z
lodem w shakerze i odcedzić do kieliszka koktajlowego.Uwagi:
likier z czarnych
porzeczek(Creme de Cassis) - 10 kropliAutor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!
AlkoholeDrinki (z
Whisky)Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: