ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 60 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czegowino czerwone wytrawne 4 szklaneksok ananasowy 2 łyżek stołowychherbata cytrynowa 5 łyżek stołowychwino madera 2 łyżek stołowycharak 3 łyżek stołowychananas w plastrach 5 sztukzapach migdałowy 4 sztukWykonanie:Drobno pokrojone w kostkę owoce zalać w miseczce sokiem ananasowym wymieszanym z maderą i odstawić do lodówki na 1 godz. Zagrzać wino( nie gotować). Rozpuścić w nim herbatę cytrynową i wymieszać, dodać owoce razem z zalewą. Napój wlać do wazy, dodać arak i od razu podawać.Uwagi:rozpuszczona herbata cytrynowa, połówki brzoskwiń z syropu - 4 sztukiAutor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!AlkoholeKoktajleKomentarze:Autor: Twoja staraData: 2009-02-11pyszneAutor: FloressData: 2008-12-31pyszneDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: