Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 6SkładnikLogo Ilość Czego
pietruszka 25 gramów
marchew 15 gramów
ziemniak 500 gramów
oliwa z oliwek 1 łyżek deserowychkleik
ryżowy 2 łyżek deserowych
woda 100 mililitrów
pierś z kurczaka 20 gramówWykonanie:Warzywa myjemy, obieramy i płuczemy, następnie wkładamy do wrzącej
wody i gotujemy na wolnym ogniu do miękkości. Miksujemy warzywa, później mieszamy z kleikiem.
Mięso gotujemy osobno przez okres około 20 minut. Po ugotowaniu rozdrabniamy - drobno siekając nożem. Do zupy dodać posiekane
mięso a po zagotowaniu dodajemy
oliwkę. Po wymieszaniu i ostudzeniu podajemy dziecku.6 MiesięcyPotrawy z
MięsaKomentarze:Autor: mateuszkaData: 2010-03-16Wykonanie: Warzywa myjemy, obieramy i płuczemy, następnie wkładamy do wrzącej
wody i gotujemy na wolnym ogniu do miękkości. Miksujemy warzywa, później mieszamy z kleikiem.
Mięso gotujemy osobno przez okres około 20 minut. Po ugotowaniu rozdrabniamy - drobno siekając nożem. Do zupy dodać posiekane
mięso a po zagotowaniu dodajemy
oliwkę. Po wymieszaniu i ostudzeniu podajemy dziecku.Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: