ßßß Cookit - przepis na Żaglówki z salami

Żaglówki z salami

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 9
(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
Salami węgierskie ZM Pekpol 1 sztuk
bagietka 1 sztuk
słoiczek czarnych oliwek 1 sztuk
ser pleśniowy 1 sztuk
serek do smarowania 1 sztuk
Wykonanie:
Bagietkę kroimy na małe kromki, każdą smarujemy serkiem. Na wykałaczkę nadziewamy brzeg plasterka salami, kawałek sera pleśniowego, oliwkę i „zamykamy” drugim brzegiem salami. Tak, aby ser pleśniowy i oliwka znalazły się w środku. Tak przygotowany „żagiel” wbijamy w kromkę bagietki. Smacznego!
Autor: Gastrosfera
Zobacz inne przepisy użykownika!
Potrawy z Mięsa
Potrawy z serem
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/13011/Zaglowki-z-salami-