Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
Likier Passoa 40 mililitrów
cukier trzcinowy 1 łyżek deserowych
limonka według uznaniaświeża
mięta 4-5 listków
woda gazowana ok.150 mililitrów
Lód kruszony 4 kostekWykonanie:Do szklanki z pokruszonym
lodem dodaj
likier Passoa, łyżeczkę
cukru trzcinowego,
limonkę oraz kilka listków świeżej
mięty. Uzupełnij
wodą gazowaną. Smacznego.Autor: ATWCOMZobacz inne przepisy użykownika!
AlkoholeDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: