ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegoananas (pokrojony)1 szklanekowoce drobne 1 szklanekbezy małe 100 gramówśmietana kremowa 1 szklanekŚmietan-fix 1 sztukcukier puder 2 łyżek deserowychpłatki migdałowe 2 łyżek stołowychWykonanie:Oczyszczone owoce osaczyć. Ubić śmietanę z zagęstnikiem i cukrem pudrem na gęsty krem. W pucharkach układać warstwami bezy, owoce i bitą śmietanę. Posypać płatkami migdałowymi uprażonymi na suchej patelni.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryKuchnia PolskaPowyżej 1 rokuDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: