ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 120 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czegowieprzowina 6 sztukmąka 3 łyżek stołowychocet 2 łyżek stołowychimbir 0.5 łyżek deserowychtymianek 0.5 łyżek deserowychrodzynki 100 gramówpapryka 1 sztukzupa cebulowa w proszku 1 sztukgoździk 3 sztukliście laurowe 1 sztuksól według uznaniapieprz według uznaniaolej według uznaniaWykonanie:Mięso lekko rozbić, skropić octem, posypać solą, pieprzem,imbirem i tymiankiem, wstawić na godzinę do lodówki.Zupę cebulową ugotować w/g przepisu na opakowaniu, dodać gożdziki i liść laurowy.Na każdym plastrze mięsa położyć trochę papryki, rodzynek i zrolować, spiąć wykałaczkami. Roladki obtoczyć w mące, obsmażyć na oleju, przełożyć do rondla, zalać zupą cebulową i dusić na małym ogniu do miękkości.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: